Home > halvat lennot > Halpalennot - lue tämä ennen kuin varaat.

Halpalennot - lue tämä ennen kuin varaat.

Halpalennot - kannattaa huomioida seuraavat asiat

 

halpalennot löytyvät yleensä verkosta helpoiten jos varaa lentoliput hyvissä ajoin ennen matkalle lähtemistä.
Tavallisesti voit varmistaa halvatlennot niin että varaat lippusi haluamaltasi halpalentoyhtiöltä viimeistään 2kk ennen reissuun lähtemistä.

Täten varmistat että saat halvat lennot helposti koska lentoja ei ole varattu täyteen.

 

Halpalennot - spesiaalitarjoukset

 

Eräs hyvä tapa varata halpalennot on etsiä lennonjärjestäjien spesiaalitarjouksia joissa sinulle tarjotaan ns.ennakkoalennuksina erittäin halpoja lentoja. Tällöin sinä et voi kuitenkaan toimia äkkilähdöt -periaatteella koska sinun tulee tietää matkasi päivämäärä tarkalleen.

On siis suositeltavaa että varaat aina lippusi ajoissa. (ja ajoissa varatessa pystyt myös helpommin vaikuttamaan paremman majoitusvaihtoehdon löytymiseen.)

Eräs ajankohta jolloin sinun kannattaa varata halpalennot ajoissa on juhlapyhät ja sesonkiajat. Nämä halpalennot ovat yleensä niin täyteen varattuja että myöhään varaavat eivät monesti saa muuta kuin kalliin lentolipun. Jos haluat siis halpalennot sesonkiaikoihin, varaa lentoliput hyvissä ajoin. Myös v:kon päivä on joskus olennainen hintaan vaikuttava tekijä. Jos haluat lentosi paljon halvemmalla on suositeltavaa varata lennot ti-to väliselle ajalle koska muut päivät voivat olla huomattavasti kalliimpia.

 

Halpalennot- mieti missä säästät…

 

Lentojen hintoja verratessa on syytä myös miettiä missä säästää.
Jos säästät pari-kolmekymmentä euroa ja matkaasi menee useampi tunti pidempään on syttä pohtia onko järkevää maksaa muutama kymppi enemmän ja päästä aiemmin perille.
Monesti myös välilaskuihin käytetyt lentokentät ovat kalliita joten säästö joissain asioissa voi käydä loppujen lopuksi kalliimmaksi.

Halpalennot ovat lentoja joiden hinnat on saatu alas karsimalla esim. henkilöstökuluja. Yleensähän halvatlennot varataan
netistä jolloin säästyy henkilöstökuluja ym. Kannattaa kuitenkin muistaa että joidenkin muutosten tekeminen lentoihin voi maksaa
enemmän kuin ns.perinteisten lennontarjoajien kanssa. Tämän lisäksi muutokset voivat olla hankalammin järjestettävissä.

Halpalennot - lisää vaihtoehtoja

Yhtiöt joiden kautta halpalennot järjestetään tarjoavat monesti myös tietystä lisärahasta lähes samoja palveluja kuin tavalliset lentoyhtiöt joten
tarvittaessa saat hiukan lisää mukavuutta lentoihisi lisäpalveluiden avulla.

halpalennot  Jatkossa näille sivuille on tulossa lentovertailulaskuri joilla voit helposti selvittää
parhaan yhtiön jonka kautta halpalennot järjestyvät helposti.

halpalennot - pääsivulle

vertaa lennot - nettisivustolle

 

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.