Halvat lennot http://www.halvatlennotfi.com Halvat lennot - täältä löydät halpalennot ja äkkilähdöt nopeasti! Wed, 11 Jan 2012 12:52:45 +0000 en hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.3.1 Halpalennot - lue tämä ennen kuin varaat. http://www.halvatlennotfi.com/halpalennot-lue-tama-ennen-kuin-varaat http://www.halvatlennotfi.com/halpalennot-lue-tama-ennen-kuin-varaat#comments Wed, 11 Jan 2012 12:32:06 +0000 halpalennot http://www.halvatlennotfi.com/?p=10 Halpalennot - kannattaa huomioida seuraavat asiat

 

halpalennot löytyvät yleensä verkosta helpoiten jos varaa lentoliput hyvissä ajoin ennen matkalle lähtemistä.
Tavallisesti voit varmistaa halvatlennot niin että varaat lippusi haluamaltasi halpalentoyhtiöltä viimeistään 2kk ennen reissuun lähtemistä.

Täten varmistat että saat halvat lennot helposti koska lentoja ei ole varattu täyteen.

 

Halpalennot - spesiaalitarjoukset

 

Eräs hyvä tapa varata halpalennot on etsiä lennonjärjestäjien spesiaalitarjouksia joissa sinulle tarjotaan ns.ennakkoalennuksina erittäin halpoja lentoja. Tällöin sinä et voi kuitenkaan toimia äkkilähdöt -periaatteella koska sinun tulee tietää matkasi päivämäärä tarkalleen.

On siis suositeltavaa että varaat aina lippusi ajoissa. (ja ajoissa varatessa pystyt myös helpommin vaikuttamaan paremman majoitusvaihtoehdon löytymiseen.)

Eräs ajankohta jolloin sinun kannattaa varata halpalennot ajoissa on juhlapyhät ja sesonkiajat. Nämä halpalennot ovat yleensä niin täyteen varattuja että myöhään varaavat eivät monesti saa muuta kuin kalliin lentolipun. Jos haluat siis halpalennot sesonkiaikoihin, varaa lentoliput hyvissä ajoin. Myös v:kon päivä on joskus olennainen hintaan vaikuttava tekijä. Jos haluat lentosi paljon halvemmalla on suositeltavaa varata lennot ti-to väliselle ajalle koska muut päivät voivat olla huomattavasti kalliimpia.

 

Halpalennot- mieti missä säästät…

 

Lentojen hintoja verratessa on syytä myös miettiä missä säästää.
Jos säästät pari-kolmekymmentä euroa ja matkaasi menee useampi tunti pidempään on syttä pohtia onko järkevää maksaa muutama kymppi enemmän ja päästä aiemmin perille.
Monesti myös välilaskuihin käytetyt lentokentät ovat kalliita joten säästö joissain asioissa voi käydä loppujen lopuksi kalliimmaksi.

Halpalennot ovat lentoja joiden hinnat on saatu alas karsimalla esim. henkilöstökuluja. Yleensähän halvatlennot varataan
netistä jolloin säästyy henkilöstökuluja ym. Kannattaa kuitenkin muistaa että joidenkin muutosten tekeminen lentoihin voi maksaa
enemmän kuin ns.perinteisten lennontarjoajien kanssa. Tämän lisäksi muutokset voivat olla hankalammin järjestettävissä.

Halpalennot - lisää vaihtoehtoja

Yhtiöt joiden kautta halpalennot järjestetään tarjoavat monesti myös tietystä lisärahasta lähes samoja palveluja kuin tavalliset lentoyhtiöt joten
tarvittaessa saat hiukan lisää mukavuutta lentoihisi lisäpalveluiden avulla.

halpalennot  Jatkossa näille sivuille on tulossa lentovertailulaskuri joilla voit helposti selvittää
parhaan yhtiön jonka kautta halpalennot järjestyvät helposti.

halpalennot - pääsivulle

vertaa lennot - nettisivustolle

 

]]>
http://www.halvatlennotfi.com/halpalennot-lue-tama-ennen-kuin-varaat/feed 0
Halvat lennot - täältä halpalennot nopeasti! http://www.halvatlennotfi.com/halvat-lennot-taalta http://www.halvatlennotfi.com/halvat-lennot-taalta#comments Mon, 09 Jan 2012 13:01:59 +0000 halpalennot http://www.halvatlennotfi.com/?p=1 Mistä löytää halvat lennot?

Halvimmat lennot etsinnässä?

Tämä nettisivu keskittyy löytämään sinulle halvat lennot jotta voisit säästää rahaa lennoissa.

Tämä halpalentoihin keskittynyt nettisivusto auttaa sinua vertaamaan hintaa eri lentojen välillä ja helpottamaan valintaasi eri lentoyhtiöiden valinnassa.

Tällä sivustolla tullaan käsittelemään mm. seuraavia lentoja:

halvatlennot suomessa
halvat lennot eurooppaan
halvat lennot thaimaa
äkkilähdöt

…ja paljon muuta lento sekä matka -asiaa!

Tulemme myös myöhemmin tällä sivustolla paljastamaan loistavan paikan missä voit vertailla lentoja useamman sadan lentoyhtiön välillä jotta saisit parhaan hinnan!

Perussääntönä vois sanoa että jos haluat saada halpalennon, kannattaa joskus ottaa muu kuin suoralla lennolla oleva reitti. Joskus säästät paljon rahaa välilaskulla. Myös päivämäärien kanssa kannattaa tehdä kokeiluita. Voit verrata lähtö sekä tulopäivää muuttamalla kuinka paljon hinnoissa on eroja. Hinnoissa voi joskus olla suuria eroja viikonpäivien välillä joten tämä on syytä muistaa kun etsit lentoja.

Halvat lennot - mitä on halpalennot?

Halpalennot löytyy yleensä halpalentoyhtiöiden kautta. Nämä yhtiöt toimivat sillä periaatteella että ne tarjoavat tavallisia lentoyhtiöitä edullisemmat hinnat. Halpalennot ovatkin saavuttaneet hyvin suosiota, vaikkakin Suomessa ongelmana on ollut lentoreittien pieni määrä.
Mitä eroa halpalennoilla on tavallisiin lentoihin?
Ensimmäisenä erona on tietenkin hinta. Jos esim. Vertailet lennot espanjaan halpalentoihin keskittyneen yhtiön kautta verrattuna perinteisiin lentoyhtiöön, tulet huomaamaan että hinta on huomattavasti alhaisempi halpalentoyhtiön kautta. Hintaero voi olla useita satoja euroja!
Halpalentoyhtiöiden hinta on alhaisempi koska lennot varataan tavallisesti netin kautta. Tämä säästää huomattavasti henkilöstökustannuksissa ja näin kuluttaja saa halvemman lennon.
Muita syitä miksi nämä yhtiöt pystyvät tarjoamaan sinulle erittäin halvat lennot:
-Matkustaminen tapahtuu ainoastaan yhdessä luokassa sekä tietyn tyyppisellä lentokoneella.
-Lennot tapahtuvat useimmiten halvemmille kentille joissa on vähemmän ruuhkaa.
-Halpalennoilla ei tarjoilla syötävää eikä juotavaa ilmaiseksi
Joten muutamaa seikkaa lukuun ottamatta halpalentojen avulla pääset kohteeseen täysin samoin kuin perinteisten lentojen kautta. Paitsi huomattavasti halvempaan hintaan!

Halvat lennot - lisää lentoasiaa

halvat lennotJatkossa näillä sivuilla käsitellään lisää halvat lennot –aiheista asiaa sekä muuta matkustamiseen liittyvää.
Kiitos lukemisesta!

]]>
http://www.halvatlennotfi.com/halvat-lennot-taalta/feed 1